dissabte, 13 d’abril de 2013

PROJECTE 2013: EL VESTIT

Quina setmana més intensa la del 8 a l'11 d'abril, la del projecte d'aquest curs. Els nois i noies de cinquè hem viatjat al llarg del temps dins del món del "vestit". Hem participat en un concurs de cartells publicitaris, hem fet tallers, hem visitat la sala d'exposició i l'antiga fàbrica tèxtil de la Colònia Güell, hem treballat en grup una webquest per a fer recerca i uns murals sobre la història del vestit i, fins i tot, hem desfilat com a autèntics "top models". A més a més, volem agrair-vos a tots ( pares, mares, avis, germans, amics... ) la vostra col·laboració i la visita a l'escola el dia de portes obertes.
Us deixem una mostra de tot el procés:

5è A:


5è B:


Joan Bartolomé i Rosa Solé
tutor i tutora de cinquè

divendres, 12 d’abril de 2013

QUIN ESMORZAR!

Aquest curs, a cinquè, també hem treballat el text instructiu i cadascú va escriure una recepta de cuina. Vam decidir, però, que per a demostrar que era bona de debò, i gràcies a l'ajuda de les nostres famílies, el millor que podíem fer era un "tastet" i... quin esmorzar!
Aquí teniu la mostra:
http://www.kizoa.es/diapositivas/d4354235k6994636o1/quin-esmorzar

Rosa i Yolanda
tutores de cinquè

dimarts, 2 d’abril de 2013

JA SOM ESCOLA VERDA

JA SOM ESCOLA VERDA!

FELICITEM A TOTS ELS MEMBRES QUE FORMEM PART DE L'ESCOLA: ALUMNES, PARES, MESTRES, VOLUNTARIS...
GRÀCIES A TOTS/ES PER FER POSSIBLE AQUEST PRIMER PAS, ARA CAL TREBALLAR DIA A DIA PER TENIR CURA DEL MEDI AMBIENT...


ROSA I YOLANDA
TUTORES DE CINQUÈ

CARNAVAL, CARNAVAL

El passat 8 de febrer vam celebrar el carnaval a l'escola. Els vostres fills/es anaven vestits de l'època moderna amb perruques, mirinyacs, blondes... Com autèntics homes i dones de la cort.

Va ser un matí molt divertit i us ho volem ensenyar:

http://www.kizoa.es/diapositivas/d4113549k6987084o1/carnaval-2012


Rosa i Yolanda
Tutores de cinquè

RECITEM POESIA

Per treballar la memòria ens hem après el poema de " LA ROCA" de la Joana Raspall i l'hem recitat com uns autèntics repsodes. (Quins nervis!)

Aquí teniu la mostra:


Disculpeu, però hem tingut problemes amb els vídeos dels nens/es de 5èA però us assegurem que van fer una feina extraordinària i els animem a continuar treballant dia a dia. FELICITATS!

Rosa i Yolanda
Tutores de cinquè